logo BTEQ Milieuadvies
 

Milieu- en omgevingsadvies

De wet- en regelgeving rond milieu- en omgevingszaken is complex. Bovendien heeft u niet altijd de tijd, de capaciteit of de kennis in huis om deze zaken goed en tijdig te regelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u het bedrijf wilt uitbreiden en wilt weten aan welke wet- en regelgeving u precies moet voldoen. U moet de milieurisico’s van uw bedrijf in kaart brengen, maar weet niet precies hoe dat moet. De gemeente stelt dat u uw bedrijfsafval niet op de juiste wijze opslaat, terwijl u meent dat het juist prima in orde is. Of u heeft als overheid hulp nodig bij complexe vergunnings- en veiligheidssituaties en zoekt deskundigen om in te huren.

Milieuadviesbureau BTEQ helpt u graag met het vinden van goede en efficiënte oplossingen voor al uw vragen. Hoe we dat doen? Door overzicht en inzicht te verschaffen in de vorm van heldere adviezen en door controles, metingen en inspecties uit te voeren. Maar wij brengen ook milieurisico’s in kaart en kunnen uw afvalstromen efficiënt managen.

BTEQ biedt complete en integrale ondersteuning aan bedrijven, particulieren en aan overheden. Dat doen wij snel, accuraat, deskundig en met een directe, persoonlijke benadering.
In het linker menu ziet u op welke terreinen wij actief zijn. Tien tegen een dat wij een antwoord hebben op uw vragen.
Als u precies wilt weten wat BTEQ voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.