logo BTEQ Milieuadvies
 

Planner afvalstoffen, locatie Bathmen

Vanuit de samenleving komt steeds meer vraag naar duurzame en circulaire producten en diensten. BTEQ ontzorgt bedrijven met hun afvalstromen en adviseert overheden en bedrijven op het gebied van kwaliteit, arbo en veiligheid. BTEQ maakt de circulaire economie praktisch met hun vinding om afvalstoffen uit verschillende productieprocessen om te vormen tot grondstof voor de industrie. Het betreft onder meer afvalstoffen afkomstig uit de oppervlaktebehandeling van metalen. Hiermee draagt zij bij aan het oplossen van het capaciteitsprobleem in afvalverwerking. BTEQ is actief zowel in Nederland als ook daarbuiten.

Wij groeien en zijn op zoek naar een medewerker ter uitbreiding van ons team. In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt van klanten voor het regelen en coördineren van afvalstromen. Van het aannemen van orders, het afstemmen met transporteurs en verwerkers tot en met het op orde houden van de benodigde documenten.

In deze functie kun je doorgroeien naar een meer zelfstandige en commerciële rol waarin je ook klanten op locatie adviseert.

Wat houdt de functie in
De hoofdverantwoordelijkheid in deze functie is het plannen en regelen afvaltransporten, met minimale milieubelasting en tegen lage kosten. Je regelt het afvaltransport van onze klanten van kop tot staart. Vanaf het telefonisch aannemen van orders, via afstemming met de klant, transporteur en verwerker, tot en met het maken van de factuur. Je draagt hierbij zorg voor een accurate documentenstroom. Je bent daarbij tevens verantwoordelijk voor het verzorgen van analyse opdrachten, het beoordelen van chemische analyses en het aanvragen van afvalstroomnummers.

Kwaliteiten
Kernkwaliteiten voor deze functie zijn goed luisteren naar klanten, hun wensen in kaart brengen en vervolgens afstemmen en organiseren van afvaltransporten. Daarbij ben je logistiek en scheikundig voldoende onderlegd om je een beeld te vormen van de situatie bij de klant en de klant te adviseren hierover. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt precies en snapt ook waarom dat essentieel is in dit werkveld. Je bent in staat veel werkzaamheden naast elkaar te doen en hebt een vooruitstrevende houding ten aanzien van de zorg voor het milieu.

Meer weten?
Heb je vragen over de functie, dan beantwoorden wij ze graag! Neem contact op met Gilian Boissevain, eigenaar / afvalspecialist BTEQ op telefoonnummer 06 53738924.

Functie – eisen

  • HBO of MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur in planning, logistiek of milieukunde;

  • Vooruitstrevende houding m.b.t. de zorg voor het leefmilieu.

  • Deze functie is geschikt voor een starter of iemand die de tweede stap maakt in zijn loopbaan;

  • Ervaring met het organiseren van logistieke (afval) processen en bijbehorende documentenstromen in een pre;

  • Beheersing Word / Excel.

Wat bieden we je

  • Werken in een innovatief en groeiend bedrijf;

  • Een kleinschalige persoonlijke werkomgeving;

  • Ruimte je functie zelfstandig in te vullen;

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de functie;

  • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren?
We komen graag met je in contact en ontvangen graag je cv met motivatie via mail op g.boissevain@bteq.nl en/of cindyvanson@sonenklaar.nl. Je vindt de vacature ook op werk.nl en op indeed.