logo BTEQ Milieuadvies
 

 

Historie

Krachtige combinatie van kennis, ervaring en expertise

Een breed pakket aan dienstverlening bieden op het gebied van afvalzorg, milieu- en omgevingsadvies en de bijbehorende opleidingen en trainingen. Dat doet BTEQ, het bureau dat medio 2009 ontstond door een fusie van Muntinga Milieu Beheer Management en Tomassen Milieu Advies. Door het samengaan van de bedrijven van ing. Gilian Boissevain en ing. Henk Tomassen ontstond een krachtige combinatie van kennis, ervaring en expertise. Daarvan kunnen bedrijven, overheden en particulieren profiteren.

Beide bureaus waren al sinds begin jaren negentig actief en kunnen zodoende bogen op uitgebreide deskundigheid en ervaring.

Onze visie

BTEQ is sterk klantgericht en staat voor een directe en persoonlijke benadering. Bij onze dienstverlening staat de opdrachtgever centraal. Wij willen u maximaal laten profiteren van onze deskundigheid en ervaring. Hoe? Door vanuit onze kennis en ervaring met u samen te zoeken naar praktische en financieel aantrekkelijke oplossingen. Onze kernwaarden zijn daarbij zorgvuldigheid, betrokkenheid, meedenken, flexibiliteit en directe communicatie.

Milieu staat in de complexe wereld van wet- en regelgeving en van vergunningen niet op zichzelf. Van belang zijn ook andere disciplines, zoals ruimtelijke ordening, bouwen, arbeidsomstandigheden, veiligheid, kwaliteit, financiƫn en personele capaciteiten. Daarom kiezen wij bij onze aanpak voor een integrale benadering.

 

 

 

Vatenopslag